Забавни факти , с които не сте били запознати относно летните гуми

Забавни факти , с които не сте били запознати относно летните гуми

Сериозната значимост на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на шосето – летните гуми се радват на необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните характерности . Наблюденията сочат , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от широки цеви за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми включва допълнително голям скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при драматични обстоятелства.

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три централни надлъжни проводници върху предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по марка настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Още , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред усъвършенстват солидността при сериозна скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени улици . Летните гуми подсигуряват наложителната производителност при абсолютно всички  режими на използване .

Повече за  летни гуми 1
Повече за летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви представим безброй добри алтернативи , и то на достъпни цени, също така и лукса по най-удобния и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от оторизираните ни сервизи, находящи на територията на цялата държава .

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашия автомобил

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-солидна смес на предпазителя и вече упоменатата технология за вторично изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за голяма скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани улици .

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 2
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-доброкачествено износване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и неизсъхнали шосета , спомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се наслаждават на приключението . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Типа съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – предложения

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват образцово сцепление и маневреност и обезпечават по-ускорено изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и навлажнено ; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, на първо място при сериозна скорост; разтеглива нишка на коланите, които обезпечават по-качествена обратна връзка с пътното платно и акуратно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на придвижването – това ги ситуира като чудесен избор за моменти, в които се налага върховно представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на фирмата да създава вълнуващо усещане от шофирането. Гамата обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Каталог летни гуми 3
Каталог летни гуми

Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни компании в универсален аспект . Още от образуването си през 1967 година, компанията се развива неспирно съобразно най-актуалните технологии и моди на пазара, за да обезпечи комфорта и сигурността на водачите . Разнородните вариации летни гуми на Maxxis съдържат разнородни характерности и достойнства. Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено стабилни , и имат относително дълъг живот, дори и при неправилно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните канали и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и сигурността на пресечен терен.

Информация за летни гуми 4
Информация за летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме много висококачествени и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  летни гуми 5
Нашият каталог с летни гуми
Разгледайте летни гуми 6
Разгледайте летни гуми
Повече за  летни гуми 7
Повече за летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 8
Нашият каталог с летни гуми
Намерете летни гуми 9
Намерете летни гуми

Сериозната значимост на летните гуми
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашия автомобил
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно доставчика Dunlop
Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis
И накрая

1 thought on “Забавни факти , с които не сте били запознати относно летните гуми”

Вашият коментар