Какво трябва да вземем под око относно различните типове автогуми съобразно нужните качества

Какво трябва да вземем под око относно различните типове автогуми съобразно нужните качества

Автогумите несъмнено са сред главните съставни части за който и да е автомобил. Вашите автогуми са в основата за постигането на максимално улеснение и свобода във връзка с движението на превозното средство , и осигуряването на безопасността , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на останалите околни . За да реализирате тези цели обаче, трябва да заложите на подходящите автогуми. В тази статия ще ви представим основните фактори, които е необходимо да бъдат взети под внимание при покупката . В допълнение, ще ви дадем няколко изгодни указания относно следходните дейности по поставяне, така че всичко да премине по наистина най-гладкия и потвърден начин за вас.

Стабилно ниво

– високото ниво на автогумите и не само, съществуващи в сайта на сайта ни, е сто процента. Всяка разновидност стоки се снабдяват направо от Германия и са направени по най-новите Евро стандарти за сигурност и надеждност при движение .

Задоволителни ценови категории

– в онлайн пространството ще откриете автогуми на изключително ниски и изгодни за вас цени. Специалистите ни ежеминутно проследяват промените на родния пазар в този смисъл , за да гарантира максимална изгода за сериозните наши потребители .

Вземете автогуми 1
Вземете автогуми

Как да изберете подходящите автогуми?

Нужно е при избора на автогуми да се знаят няколко доста съществени съображения и качества. Тези фактори ще ви са от полза да узнаете кои са най-прилягащите и пасващи автогуми за вашето возило. Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до категории като съответната цена и роля. В следващите редове на статията ще узнаете всичко , което трябва разберете за посочените фактори , играещи важна роля в момента на подбиране .

# Значими критерии , имаме предвид в избора на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от първите характеристики, които трябва да се предвидят . За всеки вид кола си има препоръчителен размер автогуми, обичайно отбелязан в нейното упътване. Не забравяйте да вижте това ръководство и имайте предвид показаните в него размери . Закупуването на несъответстващ за вашата кола размер автогуми би могло да нанесе няколко недобри ефекти при управление, като например прекомерен разход на енергия , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от огромно значение в процедурата на намиране на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която определената автогума е способна да поеме. От друга страна пък скоростният индекс предоставя най-голямата пределна скорост за наличната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси показват границите при функционирането на конкретните разновидности и модели автогуми, с които който и да е водач е длъжен да се придържа.

Предназначение – под „роля“ разбираме в какви пътни ситуации всекидневно ще се прилагат точните автогуми. Непостоянната обстановка на пътя предполага и разнообразни специфики и характерни черни от гледна точка на автогумите. Автогумите, специализирани за управление в градски условия , трябва да дават гаранция за по-ниски нива на консумация на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако нерядко шофирате по магистрали или други главни пътища, съществени за избора на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, голямото сцепление с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Разноски – напълно нормално колкото по-вискокачествени автогуми имате желание да сложите на своето превозно средство, толкова по-висока цена ще се наложи да платите за тях. И все пак проучете в детайли за кой модел кола търсите , по какви пътища имате план да го шофирате и кой тип характеристики на автогумите са от огромно значение за вас. По този начин ще успеете да получите възможно най- подходящото и прилягащо ви съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Невероятни автогуми 2
Невероятни автогуми

Зимни, летни и всесезонни автогуми – функция и същност

Всеки времеви отрязък от годината притежава индивидуални качества отнасящи се до климата и метеорологичната обстановка около нас. И свойствата на автогумите е нужно идеално да съответстват на въпросните времеви условия. Съобразно поради тази причина на пазара се разпространяват зимни и летни автогуми. Всеки един вид е създаден да съответства на належащото природно действие и пътна обстановка. Както знаете можете да се сдобиете с и универсални автогуми, които до някаква степен отговарят на белезите на зимните и летните гуми . Нека да установим по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Изберете нашите  автогуми 3
Изберете нашите автогуми

Летни варианти автогуми

– пасват най-добре на атмосферните обстоятелства през слънчевия пролетно – летен период у нас . Детайлите, от които са създадени те, не позволяват износване при силни скорости, или пък разваляне причинено от температурите. Слагайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще останат в изрядно състояние за доста дълъг времеви отрязък.

Подходящи за всеки сезон автогуми Създадени с умисъл да се прескочи затормозяващата и ангажираща за много собственици на автомобили подмяна на автогумите по два пъти годишно . Дори и да не са способни нацяло да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата вида и предоставят постигането на нужните нива на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми осигуряват нормалното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Невероятни автогуми 4
Невероятни автогуми

Автогуми – съвети от полза

По естествен ред след сдобиването с чисто нови автогуми, идва време и за техния монтаж на своето превозно средство. Пристъпвайки към този момент все още има няколко помощни практики , които би било полезно да следвате . Прегледайте кои могат да бъдат те в следващите редове :

поверете грижата специалисти – монтирането на автогуми е операция, която е необходимо да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в професионални сервизи. Не пробвайте да осъществявате опити самостоятелно, защото всяка неточно поставена автогума е вероятно по-нататък да причини доста неприятни неприятности по пътя.

задните автогуми в отлично състояние – задните колела стандартно не са в пряка връзка с кормилното управление на автомобила, което превръща сцеплението с пътя още по-затрудняващо . В този ред на мисли е добре отзад да бъдат поставени най-новите или запазени автогуми създаващи максимално ефективен контрол върху автомобила и отстраняването на затруднените случки по време на шофиране .

Информация за автогуми 5
Информация за автогуми

Заповядайте да разгледате нашите предложения за автогуми

Прегледайте предложенията на сайта ни и изберете най-подходящите автогуми за вашият автомобил ! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вземете автогуми 6
Вземете автогуми
Каталог автогуми 7
Каталог автогуми
Нашият каталог с  автогуми 8
Нашият каталог с автогуми
Качествени автогуми 9
Качествени автогуми

Стабилно ниво
Задоволителни ценови категории
Как да изберете подходящите автогуми?
Зимни, летни и всесезонни автогуми – функция и същност
Летни варианти автогуми
Автогуми – съвети от полза
Заповядайте да разгледате нашите предложения за автогуми

Вашият коментар