Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – всичко за дрехите Jack and Jones

Срещали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която продава дрехи jack and jones по принцип ? Независимо от това, че в нашата държава компанията да не е в редиците на най-разпознаваемите, си определено си струва да опознаеш нейните артикули и да намериш най-удачните сред тях, които прилягат на твоя собствен стил и светоусещане !

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в ЕС , но също така и навсякъде по света

Както можеш да прочетеш и в предходната ни статия, насочена към марката, дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват авторитет не само в страните от Европа , но и навсякъде по света. Брандът има сътруднически връзки с други компании , свързани от еднакви замисли и споделящи еднакви ценности. Дрехите Jack and Jones са предназначени към по-младите и работещи хора, като теб, които се интересуват от тенденциите на модата и се стремят стилът им да прилича тъкмо на тях. Артикулите им комбинират изчистената визия с властващите понастоящем писъци на модата , за да те спечелят за постоянно , като почитател и поддръжник .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 1
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистен стил и се отличават с ярки дрехи и продукти , разпознаваеми като „икони“ в обществото. Прекрасно известната класика е аранжирана с модерни орнаменти , от актуалните тенденции .

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще срещнеш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си спечелили световния интерес . Сред тях са изчистените тениски от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирен плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и с висока степен на еластичност , но не дразнят кожата . Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са непромокаеми и защитават от вятъра, са пригодни за абсолютно всеки стил и имат много джобове, създадени , за да събират на едно място абсолютно всичко нужно.

Най-добрите дрехи Jack And Jones 2
Най-добрите дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии целят да обхванат абсолютно всички стилове , възгледи и замисли, но се разграничават един от друг, за да подхождат на различните предпочитания и визии .

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от градската поп култура – начинът на обличане е интересен и многообразен, от стила лъха радост , а вдъхновението за тях е почерпено от най-актуалните тенденции . Те са много качествени и обединяват в себе си съчетания от цветове и стилове , които ти дават шанса да персонализираш всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които подхождат на хората , които не се плашат да се откроят сред всички останали . Насочени са към креативните мъже , които много често съчетават всякакви начини на обличане в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни дрехи, като тениски с щампа , блузи за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Намерете дрехи Jack And Jones 3
Намерете дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в уличната култура на града. Типични за дрехите Jack and Jones Core са многото изображения, подобни на улични рисунки, които се използват при направата им, и иновативните орнаменти. Използваните тъкани са с високо качество , а основните цветове – изчистени , за да могат елементите да изпъкнат по-отчетливо . Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и всекидневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани графики , блузи с качулка и цип, обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига с помощта на изрязани шевове и редица други технически детайли , минималистична гама от цветове, неутрални нюанси, комбинирани със смели , открояващи се цветове, които хващат окото и неминуемо не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младежите от мъжки пол, които се ръководят от трендовете в модата. Градският начин на живот и активният начин на живот ясно се вижда, съдейки по стила им на обличане.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 4
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да предложи възможно най-голямо удобство за всеки ден, без, разбира се, да прави компромис с първокласното качество на материалите , необходими за тяхната направа . Именно сред точно тези дрехи Jack and Jones спадат спортните модели на бранда, които може би ще провокират интереса ти ! Вдъхновени от динамичния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всякакви условия на климата през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще бъдат подходящи за мъжете , които държат на качеството и комфорта, спортуват всеки ден , но не не могат да не обърнат внимание визията със стил . Всички дрехи Jack and Jones от тази колекция са подходящи за дейности навън и сред природата , а прибавените детайли са новаторски и имат за цел да те подпомогнат в най-голяма степен , когато си в такава среда .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 5
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Вземи нещо за визията си

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Искрено очакваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните материали и създадените орнамента, за да биват валидни за различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многобройните оферти. Компанията наистина заслужава да бъде оценена и в страната по начина , по който се е наложила и в останалите държави.

Вижте още останалите ни продукти и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 6
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 8
Каталог дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 9
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в ЕС , но също така и навсякъде по света
Линията дрехи Jack and Jones Premium
Разгледай и ти!
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Стилът дрехи Jack and Jones Core
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Вземи нещо за визията си

Вашият коментар