матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всеки семеен кът

матраци Симеонов е сред най-избираните и доказали се с времето марки в сферата на спалните в България. В в портфолиото на компанията можете да откриете всякакви типове и серии матраци – от с едно лице, двулицеви матраци и такива за деца до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от компанията Симеонов дават възможност на хората качество от най-висок клас, както и най-висока степен на релаксация и удобство докато спите. освен това, непрекъснатите иновативни хрумвания по отношение на производствените технологии, продуктовата гама и идейните хрумвания обещават, че матраците Симеонов категорично отговарят на нормите и правилата на съвремието за полезен и качествен сън. в настоящия текст ще направим обобщение на категоричните ползи от поръчването на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Матраци Симеонов – ключови продуктови категории

Както споменахме, фирма Матраци Симеонов осигурява изключително богато многообразие от модели и поредици матраци. Освен очакваните, нашият колектив сме разработили и специфични поредици матраци, посветени за желанията и вкусовете на дадени хора. Вижте какви разновидности матраци ще откриете в в продуктовата ни гама:

Горни матраци

Матракът, който е топ, перфектното решение, когато искате да решите ситуация с твърдината на матрака или неудобна спалня. Но това съвсем не е единственото му предимство. Топ матракът може също така да е полезен за диван за гости, на пикници навън. Моделите от този раздел са изцяло съобразени с всичко, което ви е необходимо, ще ви дарят с несравнимо усещане за комфорт и мекота докато спите.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Неконвенционални калибри

Едно от категоричните плюсове на матраците дело на компанията Симеонов е това, че се правят и в неочаквани размери при наличие на желание или заявка от конкретен клиент. По този начин се задоволяват необходимите нужди за ширина, размери за височина и всякакви характеристики на матрака. Такова мислене е особено значимо за реализиране на необходимите позитиви от гледна точка на клиента по отношение на удобство, удобство, практичност и пълноценен сън.

Различни типове продукти

гамата на продуктите на фирма Матраци Симеонов е страшно богата и откликва на потребностите и претенциите на обширен раздел от клиенти. На първо място, в нашия каталог могат да се забележат много примери за матраци – едностранни и двулицеви, детски и предназначени за отгоре матраци, и дори с френски вид, използващи се за обзавеждане на хотели и къщи за гости. Като добавка, са определени специални поредици матраци спрямо приложените/ нужните за произвеждането им компоненти и машини. Сред най-любопитните серии са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В продължението на материала ще изследваме изчерпателно всички сетове матраци от марката Симеонов и техните съществени особености.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Още видове

„Алое Вера“ серията е направена с мислене за удобството и комфорта на човешкото тяло по време на спане. Матраците от тези модели имат плат с необходимото количество „Алое Вера“. Тази тъкан е в помощ за увеличаване нивата пухкавост у човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, гарантирано ще ви помогнат да се облекчите от несъзнателно насъбираните през деня отпадналост и изтощение, и да зарадвате на дългоочакван висококачествен сън.

При серия „Бамбук“ бамбуковите тъкани са екологичен материал, който играе ролята на естествена защитна среда срещу нежеланите миризми и непрепоръчителните за никого микроорганизми и най-различни бактерии. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ почти заличават заплахата от поява на алергии и прахови акари. Не бива да забравяме и, че, заради проветряващата им се структура ще се премахне и застояването на влага. С този способ ще ви бъде предоставена пригодна, релаксираща и удобна среда за пълноценен сън и релакс.

Колекция „Ванилия“ осигурява на всички изключително удобство от матраци с професионално селектиран плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на меко и нежно усещане при допир с човешкото тяло. Устойчивата им структурна изработка дава /осигурява издържливостта им, а успокояващият бял цвят ще се впише точно както трябва в интериорното решение на спалнята ви.

В сходство с предната серия, и в Серия „Какао“ са използвани висококачествени във времето продукти за спане, носещи най-високото равнище на спокойствие по време на спане. Цветният ключ матраците от серията „Какао“ е бял , но са добавени изящни кафеви шарки, които правят неговата обвивка по-шарена и подходяща за гледане.

Серия „Climattress“ е от скорошните серии матраци сред нашите продукти. Всички спални продукти, в нея, иматса с пяна, която помни извивките на тялото, специално снабдена с Cool gel капсули, които имат мисия за намаляване на телесната температура ако има повод за това. Матраците от от колекцията „Climattress” са перфектни за летния сезон, когато високите температурни стойности неизбежно са източник на проблеми в съня на всеки. И това не е всичко, тяхната отворена система осигурява свободна въздушна динамика, а този факт е безспорно важно достойнство за търсещите прохлада потребители. С матраците от раздела „Climattress” ще си фантазирате, че най-после сте на море и се оставяте на успокояващия летен вятър.

Колекцията „Lux” пък включва такива с една страна и с две лица матраци. Два са вариантите в оползотворените средства за производството на тези матраци – единствено направа с дунапрен и съчетание на пяна с памет и дунапрен. Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” не са толкова меки гарантират устойчива база през нощта. Комбинацията между дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото предоставя качествена почивка в комбинация с основа, която е сигурнаИменно поради тази причина матраците с подобно съчетание от елементи от използвани материали са по-вероятният избор за купувачи, имащи проблеми с гръбнака.

Приключваме със – серията, която кръстихме „Ladybird”. От въпросната серия ще се впечатлят потребители които ги боли гърбът. Има както едностранни, така и двулицеви матраци. Важното при споменатите матраци е свързана с факта, че се състоят от максимално здрав основен слой. Върху въпросния основен слой е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретанспециален слой Vitafoam който масажира на тялто. Купувайки си матрак от раздел „Ladybird”, вие започвате процеса по намаляване на болките и симптомите, които са виновници за нарушения във вашия сън, и един процес на максимално отпочиване докато спите.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Направени с дунапрен матраци

Производителят Симеонов , естествено, позволява/ предоставя всякакви най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и преимущества за потребителя? Като за начало Vitafoam пенополиуретан всъщност е вещество, който потъва от килограмите на човека, но след това регенерира своето първоначално състояние. Въпросният материал дава възможност за неописуемо чувство за почивка и релаксация на купувача по време на спане. И това не е всичко, направените от дунапрен матраци гарантират и още повече качества, които вероятно не са известни за по-масовата от купувачите. Мекият дунапрен например предоставя засилени анатомични свойства, а по-твърдият такъв – засилени ортопедични свойства. Направените от дунапрен матраци , изработени от фирма Симеонов, са изработени от материали с най-високо качество, благодарение на което се справят със задачата да запазят своето първоначално положение и плюсове за повече време.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Достъпни финансови параметри и специални намаления

Матраците от фирма Симеонов са на пазара на изключително крайно ниски цифри за нормалния потребител в българската търговска среда. Предвидили сме и хрумвания за за онези, които държат на комфортното усещане и се нуждаят безспорно най-доброто качество за за своя дом. Продуктите ни вървят с опция за изплащане , спазвайки персоналните изисквания и изисквания на клиента. Като допълнение, редовно на в нашия сайт можете да откриете едни от най-качествените матраци от портфолиото на марката на Симеонов на промоционални цени. Търсете всички аналогични отстъпки и намаления на в секция „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тук ще разискваме видове матраци , дело на фирма Симеонов,, за чието изработване е използвана пяна с памет. Пяната, която запомня извивките на тялото е продукт на иновативен технологичен процес, който повишава нивата на мекотата, удобството както и чувството за крайно успокоение по време на спане. Тя взима участие в реализирането както на едностранни, също и на двулицеви матраци. И не само това, спалните произведения, изработени от пяна, която помни извивките на тялото, са именно за купувачи с дискомфорт в областта на гърба. пяната с памет съдейства за това районът на гърба да стои в подходящо положение, както и да се гарантира еднаква почивка за всяка зона на тялото. Не бива да забравяме, мемори пяната реагира на температурни разлики и добре калибрира телесните ни температурни различия докато сме в състояние на сън.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Едностранните матраци общоприето се ползват за кревати, които нямат предназначена за под матрака рамка. В ситуация че и леглото у вас е съвпада с описанието, то едностранните матраци от марката Симеонов ще ви свършат отлична работа. Те са произведени с добавена рамка, поставяща се под матрака и ще ви спасят от твърде много продължителност и активности, отнасящи се до търсенето ? и монтаж. Подматрачните рамки на произведението от нас еднолицеви матраци са изградени от иглолистни материали. Безспорно тяхно предимство е абсолютната истина, че са прости за монтиране на повдигащи механизми, когато се говори за кревати с подобна опция.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Френски матраци

Марка Матраци Симеонов произвежда и хотелски такива, които са удобни изцяло за хотелско обзавеждане. Същите са несъмнено подхождащо решение за обзавеждане в хотелски комплекси, хостели. Тяхната основа е сътворена от дървен материал от иглолистно дърво, добавящ на спалния артикул колкото се може повече здравина. На въпросната основа е нужно да бъде монтиран както едностранен, така и двулицев матрак.

Допълнителни придобивки за матраци

И не на последно място, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много добавки за съответния матрак. От защитни покрития и основи за матраци до специфични възглавници за засилване на приятните чувства за супер качествено отпочиване по време на сън. Големият избор сред нашите продукти ще се погрижи за качественото ви почиване висококачествен релакс.

Спрете се на матраците от нашата компания и се насладете истинската почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всеки семеен кът
Матраци Симеонов – ключови продуктови категории
Горни матраци
Неконвенционални калибри
Различни типове продукти
Още видове
Направени с дунапрен матраци
Достъпни финансови параметри и специални намаления
Мемори матраци
Едностранни матраци
Френски матраци
Допълнителни придобивки за матраци

3 thoughts on “матраци”

Вашият коментар